divendres, 16 d’octubre del 2020

JA TENIM PISSARRA DIGITAL!

 Hola!

Els alumnes de la classe del Raïm estem  molt contents!! 

Ahir al matí va arribar un xicot - en Marcel- amb una caixa enorme!! Era la pissarra digital per la nostra aula. A l'escola totes les aules en tenien una menys nosaltres. Fins ara no havia estat un problema, ja que quan es necessitava treballar amb la pissarra fèiem un canvi de classe amb els companys d'un altre grup. Però és clar, aquest any, amb els grups bombolla, això no era possible. Cada cop que havíem de veure un vídeo o fer una activitat en línia, ens havíem  d'apropar a la pantalla de l'ordinador.

Estem molt agraïts a l'AMPA per poder tenir la nostra pissarra! Ara, treballar el Bosc de Lem, la música, els projectes, l'anglès, innovamat... serà molt més fàcil i divertit amb la pissarra, ho veurem tots la mar de bé!!

 

Per estrenar-la,  ahir a la tarda vam fer un treball proposat per l'Unicef  sobre les malalties més comunes i els patògens que les produeixen, ja que era el dia Mundial del Rentat de Mans. Vam conèixer algunes malalties com la meningitis, les galteres, el xarampió... i vam conèixer la manera de combatre-les. L'aigua i el sabó són els grans aliats. Nosaltres ho tenim molt fàcil, però hi ha altres zones del nostre planeta on els nens i nenes no  disposen amb tanta facilitat com nosaltres, d'aquests dos elements tan bàsics.

 

 

Després vam veure un capítol de la sèrie "Érase una vez el cuerpo humano" on s'explica, de manera molt divertida, com el  nostre cos combat i es defensa dels patògens que ens volen infectar: els virus i els bacteris. Quina tarda més amena!!