dijous, 19 d’octubre del 2017

El Molí Paperer haurà d'esperar

Avui dijous els Eriçons, els Dinosaures i els Esquirols havíem d'anar d'excursió a Capellades. Estem tristos, perquè ens encanta escampar la boira i descobrir entorns diferents a les nostres classes.

És una tristesa a mitges, perquè també estem contents! La pluja ha arribat a Sant Cugat, ja la trobàvem a faltar... Les mestres fa dies que ens diuen que la tardor ens porta pluja, fulles que cauen, orenetes que marxen, el fred que arriba... I no vèiem pluja per enlloc!

Ara sí que potser es farà realitat la dita que diu: Si a l'octubre plou, el rovelló mou! Així, podrem creure'ns que la tardor ens envolta i bolets, cargols i castanyes fan acte de presència...

Per cert, la tristesa s'ha esfumat del tot quan hem sabut que al Molí Paperer ens esperen el dimarts 5 de desembre! Visca! Esperem que no plogui...o nevi! Així doncs, famílies, anoteu-vos al calendari, que el 5 de desembre marxarem a Capellades per descobrir què deu ser això d'un molí paperer.

A l'escola Les Vinyes, podem afegir una dita nova al refranyer... "Si vols pluja cap aquí, digues que vols anar al Molí.. Si vols pluja a gotellades, digues que vas a Capellades." Hehehe...

Aquest és l'únic contacte amb l'exterior que hem tingut avui... Les vistes a través de la finestra!