divendres, 27 d’octubre del 2017

ELS D’INFANTIL, A COLLIR OLIVES!

Vet-ho aquí que avui, hem pogut anar a visitar el camp d’oliveres que el Pere i l’Assumpció tenen al costat de casa seva i ben a propet de l’escola.

A la tardor, les branques de les oliveres estan ben carregades de fruits madurs i els pagesos s’apressen a collir-los en el seu punt just de maduresa. Per sort, gràcies a una avisadora especial, hem sabut que avui el Pere feinejava amb les borrasses, els rasclets i el carretó. Per això, després del pati, hem anat a fer el tafaner i fins i tot ens ha tocat treballar.


Les oliveres són plantades de l’any 2010, estan molt eixerides, però encara són d’una mida que ens ha permès fer de collidors d’olives sense posar-nos de puntetes.

Hem tingut una sortida ben bonica i enriquidora! De ben segur que sempre que passem per davant del camp d’oliveres d'en Pere, ens recordarem que un dia vam descobrir que les oliveres es pentinen.



Des d’aquesta finestreta, volem agrair la família Ollé Mitjans i la seva bona predisposició a rebre una colla de petits aprenents de pagesos! Ah! I sobretot, MOLTES GRÀCIES, pel jornal: un saquet d’olives que ens anirà la mar de bé per experimentar amb això de premsar i unes imatges que observarem per descobrir què en fan dels sacs d’olives un cop la feina del camp ha acabat.
QUIN DIA MÉS ESPECIAL, AVUI! 
UN DIA PER A RECORDAR!