dijous, 26 de març del 2020

#TotsEnsQuedemACasa!


Quina il·lusió poder compartir amb tots vosaltres algunes de les imatges que hem rebut aquests dies dels nostres alumnes! #JoEmQuedoACasa!



Fa dues setmanes estàvem a l’escola compartint les nostres activitats, els nostres somriures, les nostres converses i molt més.

Estem orgullosos dels infants de l’escola Les Vinyes que continueu actius des de casa, seguint les recomanacions de Sanitat i posant el vostre granet de sorra per recuperar ben aviat la normalitat. #TotAniràBé!


Aquí us deixem la mostra d’algunes de les activitats que estan fent de forma voluntària, amb molta creativitat, companyerisme, descoberta... els nens i les nenes de l’escola Les Vinyes. 







A casa us mostreu molt autònoms i manteniu la vostra il·lusió i alegria per continuar descobrint i aprenent. És cert que la convivència amb els germans i pares és poc habitual durant la jornada escolar, però esteu aprenent molts dels valors de la vida. Estimeu el que teniu, valoreu la família i mantenim l’esperança de retrobar-nos ben aviat i fer-nos abraçades.