dilluns, 18 de març del 2019

GRANS I PETITS COMPANYS A PUNT PER LES COLÒNIES!

Aquesta tarda ha estat una estona ben especial pels grans i els petits de l’escola. Els i les alumnes de les classes dels Mar i del Japó, 5è i 6è respectivament, han conegut els seus fillols de colònies, els infants de la classe de les Flors, P3 i P4.

Per moltes de les Flors és la primera vegada que passaran uns dies de colònies d’escola. Aquests dies conviuran amb companys i mestres, però tindran uns aliats ben especials: els seus padrins de colònies. Seran uns còmplices ideals per les estones que els calgui un cop de mà, una estona de gresca, una mica de moixaines o, perquè no, per aquells moments d’àpats i hàbits. Això, sí, seran moments d’anar de la mà, els grans no els faran la feina, només seran al seu costat quan correspongui, quan tot flueixi. Les abraçades i petons seran les feines més sol·licitades, no en tenim cap dubte! Tots n’aprendran dels seus padrins i dels seus fillols. 

Com que hi ha més padrins que fillols, hi ha de menuts que tenen la sort de tenir dos padrins. Fins i tot, alguns companys de cicle superior que, d’entrada no tenien clar això d’agafar tal responsabilitat, s’han animat i donaran suport als padrins “oficials”. Mica en mica aniran agafant confiança, uns més d’hora que d’altres... Avui els llaços han anat sorgint. Després d’una recerca, d’un joc de meitats, ara ja són un tot, una llaçada que fa molt de goig i que ha començat a lluir.
L’equip de mestres estem del tot convençudes que els vincles entre tots els companys de l’escola s’enfortiran, no només entre les padrines i padrins i els seus fillols i filloles, sinó amb tota la colla de Les Vinyes. Aquest any, les colònies ens faran més tribu, ens descobriran més amics. Aquests tres dies ens faran ser més conscients que tenim moltes persones al nostre costat disposades a donar-nos un cop de mà i a compartir la passejada que anem fent curs rere curs.

S’ACOSTEN LES COLÒNIES, S’ACOSTEN NOVES VIVÈNCIES!