dijous, 21 de març del 2019

PRIMER DIA DE COLÒNIES


Hem encetat el segon dia amb la mateixa il·lusió que el primer. Amb moltes ganes d’afrontar un dia ple d’activitats engrescadores molt ben acompanyats i en un paratge que, a cada passa, hi descobrim nous espais per descobrir i jugar.
Ahir el viatge se’ns va fer una mica llarg, tot i que, vàrem parar a mig camí a esmorzar. Un cop arribat a El Collell va tocar pujar la motxilla o maleta per un caminet que, us hem de dir, va ajudar a fer gana per dinar. Els monitors ja ens esperaven per organitzar motxilles, explicar normes i ensenyar-nos els espais en els que ens mouríem.
Després d’un bon dinar vàrem iniciar les activitats de tarda. Veient les cares dels vostres fills era evident que s’ho estaven passant genial. Cada cicle feien  activitats diferents.
Abans de sopar ens vàrem instal·lar a les habitacions. El sopar va servir per explicar-nos les anècdotes i situacions divertides de la jornada.
Per fer baixar el sopar, un bon joc de nit amb lots i un bosquet van servir d’escenari per assolir els objectius que se’ls va proposar.
Esgotats, uns més que altres, val a dir, vàrem anar a les habitacions i a dormir.
Apa, ja veieu que s’ho estan passant genial!
Preparats per passar un dia ple d’activitats, un sol radiant i en molt bona companyia.





Les Tarongines


Els alumnes d'infantil amb la Follet Girasol













Cicle inicial









Alumnes de tercer





Alumnes de tercer













Alumnes de quart















Cicle superior













Cicle superior