divendres, 22 de març del 2019

Últim dia de colònies al Collell!

Avui, després d'una intensa nit de ballaruga a la discoteca, ens hem llevat apurant les últimes forces per encarar l'última jornada al Collell.

Hem fet les motxilles i elles ja esperen el trajecte de tornada. Mentrestant, tots hem esmorzat i hem celebrat algun aniversari... En especial, el de la Fina, que ha tingut un bonic inici de dia, amb el caliu de tots els seus alumnes i companys. Una estona emotiva que trigarem a oblidar...

Durant el matí, hem fet una activitat de cloenda que ha unit tots els cicles. Hem fet una gimcana amb equips d'alumnes de tots els cursos que ha donat molt de si. Els més petits han participat, però també han fet paradetes gaudint del sol de migdia, ben protegits amb crema solar! El cansament apreta...

Després de dinar, l'autocar ens tornarà a la realitat entre vinyes, segurament serà un viatge molt ben aprofitat per fer cura de son.

Avui ens acomiadem del Collell amb les motxilles una mica més carregades de vivències, vincles i records gràcies a les colònies d'aquest curs. I fins l'any que ve!
Aquí teniu unes quantes fotos per anar fent boca de tot el que us explicarem: