divendres, 16 de febrer del 2018

CARNAVAL 2018

Celebrem el Carnaval!

Aquesta setmana hem celebrat el Carnaval a l’escola. Vam començar dijous gras amb l’arribada del rei Carnestoltes, que ens va donar les consignes que havíem de seguir. Vam anar a la Torre del Gall a esmorzar tots els alumnes de l’escola amb el nostre entrepà de truita o de botifarra. I vam continuar els dies seguint les consignes del rei Carnestoltes.

Desprès d’uns dies de feina preparant la disfressa, dimecres de cendra al matí vam celebrar el judici, on es va acordar que el rei carnestoltes s’havia de cremar. Els alumnes de sisè ens van oferir una magnífica interpretació. Un cop acabat el judici, els alumnes de cicle superior  van acompanyar als d’infantil a enterrar la seva sardina ben guarnida al Bosquet. Va ser un moment diferent i únic que vam poder gaudir els més grans i més petits de l’escola.

A la tarda va arribar el moment més esperat i desitjat, on totes les classes es van disfressar i van ballar al pati la seva cançó. El rei Carnestoltes va ser cremat i el Carnaval vam donar per acabat.
Han estat uns dies de festa, xerinola , disbauxa i bogeria. Ens ho hem passat molt bé!