dijous, 8 de febrer del 2018

COLÒNIES CICLE MITJÀ



PRIMERA JORNADA A JUNEDA

A mig matí, després de parar a esmorzar a Montblanc, hem arribat a la casa de colònies Les Obagues. L’Àngel ens ha rebut i hem pogut fer un joc de descoberta de les instal·lacions (la granja, el galliner, el forn, les habitacions...). A la tarda, ens hem dividit en dos grups i hem començat a treballar de valent!
Uns quants hem passat la tarda al forn. Hem tingut una gran feina: preparar el pa per sopar i esmorzar demà al matí! Ens ho hem passat d’allò més bé i hem après moltes coses! Segur que a partir d’ara podrem ser uns bons forners de casa nostra!
L’altra grup ha passat la tarda a la granja, fent les tasques pròpies d’un granger. Ha estat tota una experiència que ja us explicarem!! Ens ha tocat fer de tot!
Després d’haver sopat i jugat una estona, ja estem a punt de dormir. Demà ens espera un gran dia. Alguns de nosaltres, de bon matí, ja hem de ser a la granja! Amb aquest fred que fa a fora... que bé que estem dins del sac de dormir per descansar! Tot i que a alguns de nosaltres ens costa una mica això de dormir...