divendres, 16 de febrer del 2018


FESTA DE LA PAU

La nostra Escola s’ha sumat  a la celebració del dia escolar de la no violència i la pau  que cada 30 de gener, i des del 1964, ens recorda el llegat de Mahatma Gandhi.

A Les Vinyes hem treballat diferents aspectes relacionats amb La Pau, per això a primer vam  buscar informació de les O.N.G. (organitzacions no governamentals). Són persones que ajuden a qui ho necessita i van a qualsevol lloc del món.
Resultat d'imatges de ong

El grup de segon vam treballar l’evolució de les armes. Imaginant els primers humans a les coves vam pensar que sort d’aquelles armes primitives podien defensar-se  i caçar per poder menjar.

Resultat d'imatges de armes primitives

Les nenes i els nens de tercer vam treballar un tema que per desgràcia el veiem cada dia a la tele: Els Refugiats i Les Refugiades. La teacher ens va explicar en anglès la seva experiència en un camp de refugiats.

Resultat d'imatges de camp de refugiats



A quart vam dibuixar un mapa del món i vam assenyalar tots els països del món que actualment estan en guerra. N’hi ha molts! Masses!
Resultat d'imatges de paisos en guerra mapa mon
Sempre hi ha persones que es preocupen i treballen perquè tinguem un món en pau, les nenes i els nens de cinquè vam buscar informació d’aquesta gent, molts d’ells són Premis Nobel.

Resultat d'imatges de pau casals

La presentació dels diferents treballs es va fer el dia 30 de gener a la tarda al Centre Cívic, l’alumnat de sisè  va fer la presentació i va anar portant el fil conductor. També va explicar què són Els Drets Humans i Els Drets dels Infants.

Resultat d'imatges de els drets dels infants

L’acte va finalitzar amb la música i les cançons de pau.

Resultat d'imatges de partitura mirall de pau