dijous, 22 de febrer del 2018

I TU, QUÈ HI PINTES? Capítol II

Vet-ho aquí que avui dijous a la tarda, un nou equip, pinzells en mà, ha continuat treballant a preu fet per a fer noves capes i acabats dels jocs de pati, que dimarts havien començat a treure el cap als terres de la zona esportiva.

Va tan bé gaudir d’aquest tipus  de projectes...!, escoltar les propostes, riure, descobrir complicitats, esmenar les taques imprevistes, treballar en equip, conèixer virtuts, fer pinya,... Tot això només pot portar a un final: UN TREBALL ESPECTACULAR!
Els jocs ja estan pràcticament acabats, aviat els alumnes de l’escola en podran gaudir. Han quedat preciosos... De moment, tenim: la xarranca, el terra-mar-aire, el futbol xapes, el Twistter, el joc del mirall, el set i mig, el tres en ratlla i un joc per a saltar.






















Potser més endavant, farem una segona tanda per a pintar noves zones per a jugar a l'escola i amb la família... Segur que ens queden moltes estones per a crear plegats!


MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE HAN TREBALLAT AL LLARG D’AQUESTES DUES JORNADES! ESPEREM QUE TOTS EN POGUEM GAUDIR DURANT MOLT DE TEMPS!