dimarts, 2 d’octubre del 2018

A INFANTIL PLOUEN IDEES, VOLEM QUEDAR-NE XOPS!


El dijous 27 de setembre, les famílies d’educació infantil es van trobar amb les mestres, per compartir una estonassa, conèixer el funcionament del cicle i saber detalls de les activitats escolars dels propers mesos. La reunió va començar amb una reflexió que ens va portar la il·lustració de Al Margen, vam veure el pes que sovint els adults posem sobre els nostres infants.  

Aquest pes d’expectatives, d’hores extres, de competitivitat va servir per fer-nos una mica més conscients sobre les necessitats reals dels nens i nenes. Les famílies van fer una pluja d’idees que ha quedat plasmada en la següent imatge. Esperem que aquesta pluja vagi calant poc a poc i siguem tots una mica més conscients de les necessitats reals dels més petits. En podem extreure que el més important és el creixement personal partint dels propis interessos, les activitats que es basen en el joc i compartir estones riques en família. Qui s’hi apunta?

AH! I NO ENS OBLIDEM DE L’AVORRIMENT!...

QUAN APAREIX I EL FEM DESAPARÈIXER, AFLOREN L’AUTONOMIA, LA CREATIVITAT, L’EXPERIMENTACIÓ, LA FELICITAT... COM DIU EL RODOLÍ:

EL PROPI CREIXEMENT, TAMBÉ VOL AVORRIMENT!