■ Ingredients:
-100 g de trossets de xocolata.
-100 g de farina.
-4 ous.
-100 g de carbassa bullida.
-100 g d’ametlla picada.
-180 g de sucre.
-50 g de mantega.
-Llevadura en pols.
-Un polsim de canyella.
Per cobrir la coca:
-150 g de xocolata per fondre.
-Sucre glas
-Llet (un rajolí)
-50 g d’ametlla.
1. Trenca els ous, separant el rovell de les clares.
2. Batre els rovells amb la meitat del sucre i una culleradeta de canyella.
3. Munta les clares a punt de neu i s’afegeix el sucre restant sense deixar de batre.
4. Posa en un bol: xocolata a trossets, les ametlles picades, la farina, una culleradeta de llevadura i la carbassa triturada.
5. Quan està ben barrejat incorpora la mantega (passada pel microones), les clares i el rovell.
6. Posa la massa en un motlle engrassat prèviament.
7. Posa-ho al forn durant uns 50 minuts a 190 ºC.
8. Deixa-ho refredar.
9. Posa la xocolata per fondre al microones amb dues cullerades de llet.
10. Cobreix la coca amb la cobertura de xocolata i guarneix-la amb l’ametlla filetejada i el sucre.
11. Deixar-ho refredar abans de servir. Bon profit!