PER A FER-LES HEM NECESSITAT
- 3 BASES DE PASTA DE FULL
- 1 POT DE MELMELADA D’ALBERCOC
- 250 gr. DE NOUS
- 250 gr. DE PANSES
- 250 gr. D’AMETLLES
HEM TALLAT LES BASES DE PASTA DE FULL EN PETITS RECTANGLES.
HEM PUNXAT AMB UNA FORQUILLA ELS TROSSETS DE PASTA DE FULL
QUE TENÍEM AL PLAT,
HEM POSAT UNA CULLARADETA DE MELMELADA SOBRE CADA
TROSSET DE PASTA I SOBRE LA MELMELADA HI HEM POSAT ELS
TROSSETS DE FRUITS SECS.
A MESURA QUE ANÀVEM TENINT GUARNIDES LES PASTES, LES HEM
ANAT POSANT A LES SAFATES AMB LES QUE S’HAVIEN D’ENFORNAR.
ALGUNES MARES I PARES LES HAN PRES A CASA PER COURE-LES. PER
A FER-HO HAN ESCALFAT EL FORN A 180º DURANT 10 MINUTS I DESPRÉS LES HAN ENFORMAT DURANT 10 O 15 MINUTS.
UN COP CUITES HAN QUEDAT AIXÍ DE BONIQUES! |