divendres, 15 de novembre del 2013

Milfulles de tardor

Ingredients
-4 làmines de pasta de full rectangulars.
-200 gr. de melmelada de taronja.
-200 gr. crema d’avellana.
- 1 ou
- 50 gr. de pinyons.
- 50 gr. d’avellanes.
- 2 mandarines.
- Un pessic de sucre.
Preparació
-Farcim dues làmines de pasta de full amb la melmelada de
taronja i dues làmines més amb crema d’avellana deixant un
marge d'un dit al voltant de les làmines.
- Pintem amb una mica d'ou batut els marges de les làmines
de pasta de full.
-Tot seguit, tapem les làmines farcides amb les altres làmines
i les segellem amb una forquilla.
-Punxem la part superior a fi que no s' infli mentre s’enforna i
la pintem amb ou batut.
-Seguidament hi posem els pinyons, les avellanes i el sucre a
gust del consumidor.
-Les enfornem a 180ºC uns 20’ aproximadament fins que
estiguin daurades.
-Un cop cuites, deixem refredar, hi col·loquem les mandarinesi ja les tindrem llestes per menjar.
Nens i nenes de 1r de Cicle Inicial