una coca de fruits secs per la castanyada. Ens va quedar boníssima!
Voleu saber-ne la recepta? Mireu...
Ingredients:
4 ous
50g de farina
50g de mantega
100 g de sucre
50g de nous pelades
50g d’avellanes crues pelades
2 cullerades soperes de cacau en pols
Unes quantes nous per decorar
Preparació:
1.
Passem les nous i les avellanes per la batedora fins que quedin
ben fines.
2.
Separem els rovells i les clares de tres ous.
3.
En un bol, blanquegem aquests tres rovells i un ou sencer amb
el sucre fins que quedi ben esponjós.
4.
Afegim la mantega una mica desfeta i tot seguit, la farina i els
fruits secs.
5.
Muntem les clares a punt de neu ben fort i les barregem amb
molt de compte amb la massa.
6.
Posem la massa en un motlle rectangular o rodó i ho coem al
forn a 200º entre 30 i 45 min.
7.
Un cop fred, ho decorem amb les nous i el cacau en pols.
BON PROFIT!!
La classe dels coales
3r – Cicle Mitjà