DE PASTISSERS...
1 QUILO D’AMETLLA CRUA EN POLS
½ QUILO DE SUCRE
½ QUILO DE PATATA BULLIDA
1 LLIMONA (LA PELA)
1 OU
XOCOLATA A LA PEDRA
FIDEUS DE XOCOLATA
ELABORACIÓ:
POSEM L’AMETLLA, EL SUCRE, LA PATATA BULLIDA BEN AIXAFADA I
LA PELA DE LLIMONA RATLLADA EN UN BOL. BARREGEM BÉ AMB LES
MANS, FINS QUE QUEDI BEN LLIGAT.
FEM BOLETES BEN RODONETES. PER FER LA FORMA DE BOLET ENS
AJUDEM DEL BROC D’UNA AMPOLLA, PRESIONANT CADA BOLA A LA
PART DE DALT DEL BROC, AMB COMPTE, JA QUE SOVINT S’ENGANXA
LA MASSA. ELS POSEM ACABAR DE DONAR FORMA A MÀ.
POSEM ELS BOLETS AMB EL PEU CAP PER AMUNT I ELS PINTEM D’OU
BATUT. ELS POSEM EN UNA SAFATA PER ANAR AL FORN, ON S’HAN
DE COURE A 240 GRAUS, FINS QUE ES DAURIN.
UN COP FORA DEL FORN, ELS ACABEM, SUCANT LA PUNTA DEL PEU
DEL BOLET AMB XOCOLATA FOSA I DE SEGUIDA ARREBOSSEM
AQUESTA PUNTA AMB FIFEUS DE XOCOLATA.
HEUS AQUÍ EL RESULTAT...