dissabte, 30 de novembre del 2013

Concert de Santa Cecília



Des de música i havent celebrat Santa Cecília, la patrona de la música i els músics, volem ensenyar a tothom el fantàstic concert que han fet alguns i algunes dels i de les alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de l’escola.

Hem començat escoltant els instruments de corda. El primer que hem escoltat és de corda percutida, és a dir, el piano. Després hem pogut veure com les guitarres eren les protagonistes de l’actuació. En tercer lloc, hem estat ben atents perquè han sortit els instruments de corda fregada, el primer el contrabaix, que ens ha sorprès tant gros com és, i després el violí. Per acabar hem pogut gaudir d’un bonic duet de guitarra i violí.

Seguidament, ha tocat fer la seva actuació als instruments de vent. El primer en actuar ha estat la flauta travessera i per acabar aquest meravellós concert hem pogut gaudir d’un grup de flautes de bec que han tocat dues boniques cançons.

Tot i estar una mica nerviosos i nervioses ho han fet molt bé i ha estat un plaer pels petits grans músics poder ensenyar l’instrument que aprenen fora de l’escola i nosaltres hem estat encantats de poder-ne gaudir!!




 Només queda dir que n’estem preparant una de grossa per la festa de Nadal!! Us hi esperem!!